Thursday, September 23, 2010

xpayah nk over sgt la...

hurmm..tibe aty panas sebab teringatkan semalam..hah!xtawu la..nk explain mcmana. .agak c0mplicated. .huh..maybe aku ni da masak sgt kena mcm kawan aku sowank ni..cuma yg membezakan,bf die 2..terlalu b0doh dan berperangai mcm binatang sikit..bukan aku sesuka hati nk memburukkan sesiapa...cuma..aku sedih..kaum aku...dipijak..dihina..dicaci..dimaki sampai mcm 2..aku marah sebagai seorang manusia yg berperikemanusiaan.seriously,aku xnk kawan aku ni sarah (bukan nama sebenar) kena maki,kena tipu dengan buaya darat 2 shah (bukan nama sebenar).haha..sedih aku dg0 penjelasan si sarah ni..mmg!aku mengaku..aku dgar sebelah pihak..je..tapi sebelum2 ni,mcm2 aku dgar pasal si shah ni..mcm2..eee..xcukup buku nk tulis cite sal dia..(shah) ..jadik,aku ni xde la nk memburukkan lagi keadaan..tiba2...si shah ni..naek hangin plak..terase la 2..hahaha..perghhh..beriye2 ni mengamuk..sampai ada niat murni nk kenakan aku dgn dukun2 siam la..thailand la...hahahaha...ape la..aku ni,xla baek sgt..lagikan nk jadik ustazah..tapi,sejahil2 aku..aku tawu ALLAH 2 ada..aku percaya kuasa ALLAH dan tiada tandingan bagi Kuasa-Nya..then..xb0le bla..cuba2 mempertikai maruah aku sebagai perempuan..kesucian diri aku..mahkota diri aku...hahahaha...aku faham..dah xde topik nk di bahaskan selain dr itu..sebab aku tawu..dia biasa meratah perempuan2 lain...so,bg dia..semua perempuan 2 sama...xpndai jaga kesucian..mmg lawak.s0,girls kalo korang dgar dia ckp mcm 2..ape korang rasa.?aku xla bape nk marah sebab hanya manusia berakal cetek je guna maruah ni tok bahan nk gaduh...s0,biasa la..dah org mcm 2..aku xde la nk melayan sgt..yg aku sedih ni..ade pulak kaum aku sendiri dok bela2 dia...menggalakkan lagi ade la..aku xtawu kenape dia mcm 2..bangga sgt dapat kawan ngn si shah ni..alahhh..setakat sebab shah 2 ada rupa..xyah la nk jaga sgt haty si jantan kaparat ni...nyampah plak aku..huh,rupa ni ade power gak..aku igt xpenting la sgt..rupenye..still ada lagi org yg macm 2..bak kata sahabat2 aku..biarkan lah seperti apa mereka nk jadi..seperti apa mereka ingin jadi...tapi kita sebagai teman..kita sama2 doa..semoga si sarah ni jumpe lelaki jauh lebih baik dari si shah 2....n shah ni pulak berubah la..dr ikotkan kata hati yg menolak dia ke lembah bukan2...n smoga dia insaf..supaya dapat jadi lelaki terbaik utk memimpin keluarga dia kelak..aminnnnnnnnn...


peace no war..<3 ALLAH..

1 comment:

  1. haha . no need la syg amek kesah sal dy lg oke ?

    ReplyDelete